Модель веб-системи сталоорієнтованого управління проєктами - Снігур, А. Р. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження стратегій інтеграції цілей сталого розвитку в систему управління проєктами та розробка сталоорієнтованої веб-системи по управлінню проєктами. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналіз існуючих методів та методик управління проєктами, аналіз ролі проєктного менеджера у досягненні ЦСР та дослідження стратегій інтеграції цілей сталого розвитку у процеси управління проєктами. Результатом роботи є орієнтований на проєктного менеджера веб-додаток, який має основні функції по управлінню проєктами, а також включає в себе функціонал, пов'язаний з досягненням цілей сталого розвитку.
Model of Stable-Oriented Project Management Web System
Keywords: сталоорієнтоване управління проєктами