Рейтингове оцінювання результатів науково-педагогічної діяльності - Кобзєв, В. Г.; Козлов, В. Є.; Козлов, Ю. В. (Академія внутрішніх військ МВС України, 2017)
Рейтингове оцінювання результатів науково-педагогічної діяльності.
Keywords: рейтингове оцінювання; оцінювання результатів; науково-педагогічна діяльність