Науково-методичне забезпечення управління дебіторською заборгованістю підприємств газопостачання - Соколова, Л. В.; Кирій, В. В.; Чеченець, Д. О. (ДВНЗ «Ужгородський національний університет», 2016)
У роботі досліджено теоретичні питання науково-методичного забезпечення управління дебіторською заборгованістю підприємств газопостачання. На основі сформованої статистики підприємства по виникненню забор- гованості та її погашенню було отримано очікуваний рівень зміни боргу. За результатами ABC-XYZ-аналізу отримано дані для виявлення структури боржників та надано рекомендації практичної спрямованості.
Keywords: підприємство газопостачання; дебіторська заборгованість; метод аналізу