Дослідження впливу цільової аудиторії на інтерфейс інтернет-магазину - Холод, К. Л. (My University, 2025)
Метою роботи є визначення впливу цільової аудиторії на елементи дизайну інтерфейсу інтернет-магазину та розробка інтерфейсу за заданою аудиторією. В роботі розглянуті теоретична та практична частина, яка включає в себе аналіз літературних та мережевих джерел, формулювання основних вимог до дизайну інтерфейсу інтернет-магазинів, елементний аналіз дизайну UI/UX інтернет-магазинів. Аналізується технологічний процес розробки UI дизайну інтернет магазину Suknya з метою визначення впливу цільової аудиторії на елементи дизайну сторінок інтернет-магазину. Наводиться оцінка відповідності розробленого сайту заданій цільовій аудиторії. За результатами оцінки відповідності розробленого сайту та аналізу поведінки користувачів, розглянуті способи маркетингу розробленого дизайну, які підвищують конверсію.
Keywords: цільова аудиторія; інтернет-магазин; таргетована реклама