Розрахунок параметрів хребців поперекового відділу при патологіях - Абрамова, Г. А. (ХНУВС, 2022)
Перспективою роботи є отримання даних з набору експериментальних результатів для чотирьох патологічних станів: норма, остеопороз, гемангіома та множинна мієлома для створення моделі диференціальної діагностики за результами дискримінатного аналізу. Ці дані дозволять класифікувати первинне зображення за обраними ознаками і можуть використовуваться для додаткової системи автоматизованої діагностики а також для засобів навчання і створення фантомних зображень в системах віртуальної інтроскопічної діагностики.
Keywords: інтроскопічна діагностика; мієлома; діагностика