Міжнародні стандарти у сфері регулювання організаційно-управлінських відносин у трудовому праві - Волинець, В. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2015)
У статті з’ясовуються сутність і значення міжнародних стандартів праці, здійснюється аналіз правових актів Міжнародної організації праці, які містять відповідні стандарти у сфері врегулювання відносин з організації та управління працею. // The article finds out the essence and significance of international labor standards, an analysis of the legal acts of the International Labor Organization, which contain relevant standards in the field of regulation of relations on the organization and management of labor.
Keywords: Волинець В. В.