Цифровий пристрій вимірювання товщини захисних покриттів - Хорошайло, Ю. Є.; Семенов, С. Г.; Лимаренко, В. В.; Єфименко, С. А. (My University, 2019)
Корисна модель належить до вимірювальних пристроїв, які характеризуються використанням ультразвукових коливань для вимірювання товщини і може бути використана для точного визначення товщини захисних покриттів, що нанесені на вироби з металу
Keywords: вимірювальні пристрої; ультразвукові коливання; товщина захисних покриттів; вироби з металу