Розробка структурної моделі інформаційної системи E-learning - Коткова, О. М. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є – розробка інформаційної моделі системи e-learning, на гіперконвергентної основі, яка враховує її особливості та дозволяє встановити інформаційні взаємозв’язки між складовими системи та провести аналіз базової мережі. Побудовано модель інформаційної структури системи підтримки електронних освітніх ресурсів системи e-learning; відповідно до цієї моделі, було створено модель синтезу інформаційної системи e-learning.
Development of E-Learning Information System Structural Model
Keywords: e-learning; розподілення навантаження; генетичний алгоритм; гіперконвергентна мережа