Метод обробки даних в спеціалізованому обчислювальному пристрої - Пономаренко, І. О. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка методу обробки даних в спеціалізованому обчислювальному пристрої на основі ідентифікаторів. У ході виконання кваліфікаційної роботи проведено огляд сучасних методів, алгоритмів та технічних рішень обробки даних на основі їх ідентифікаторів; аналіз алгоритмів обробки даних та віднесення груп повідомлень цільової множини на основі ідентифікаторів. Також розроблено творення метод обробки даних з урахуванням ідентифікаторів.Розроблена структурна схема спеціалізованого обчислювального пристрою обробки даних на основі ідентифікаторів.
Method for Data Processing in Specialized Computing Device
Keywords: обчислювальний пристрій, обробка даних, формалізація, метод, повідомлення, ідентифікатор