Розроблення системи автоматизованого охолодження акумуляторних батарей автономного ходу електричного транспортного засобу - Лисенко, І. Д. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – процес автоматизованого контролю температурних режимів в акумуляторних батареях автономного ходу. Предмет дослідження – система охолодження акумуляторних батарей автономного ходу в тролейбусі PTS-12. Мета кваліфікаційної роботи – розробка системи автоматизованого охолодження акумуляторних батарей автономного ходу за допомогою пластин з рідинним охолодженням та автоматизованим контролем для тролейбусу PTS-12. В ході виконання атестаційної роботи був проведений аналіз існуючих способів охолодження акумуляторних батарей, був проведений аналіз конструкції акумуляторної батареї автономного ходу та розроблено систему автоматизованого охолодження акумуляторних батарей автономного ходу, зокрема для тролейбусу PTS-12. Тема роботи актуальна, оскільки в тролейбусах PTS-12 охолодження акумуляторних батарей автономного ходу відсутнє. Також кваліфікаційна робота має реального замовника, а саме КП «Тролейбусне депо №2» міста Харків. Згідно договору, було отримано матеріали для дослідження та проведено аналіз проблеми для її подальшого вирішення.
Keywords: автоматизоване охолодження; охолодження акумуляторних батарей; PTS-12