Пристрій статистичного моделювання розпізнавання радіовипромінювальних об'єктів - Калюжний, М. М.; Ніколаєв, І. М.; Задонський, О. І.; Семенець, В. В.; Галкин, С. О.; Хряпкін, О. В.; Ковшар, В. О. (My University, 2022)
Корисна модель належить до техніки моделювання і може бути використана для оптимізації структури та оцінки показників ефективності проєктованої системи розпізнавання радіовипромінювальних об'єктів за параметрами випромінювання радіоелектронних засобів (РЕЗ) без проведення натурних випробувань.
Keywords: техніка моделювання; оптимізація структури; показники ефективності; система розпізнавання; радіоелектронні засоби (РЕЗ)