Розробка мобільного додатку для безпечного зберігання та обміну записами з використання Zero Knowledge Architecture - Мандич, Д. Р. (My University, 2021)
Об’єкт дослідження – забезпечення безпеки мобільних додатків для безпечного зберігання та обміну записами. Предмет дослідження – архітектура Zero Knowledge Architecture, з використанням якої розроблений мобільний додаток, що забезпечує безпечне зберігання та обмін записами. Мета роботи – аналіз загроз та вразливостей мобільних додатків; аналіз та дослідження методів та засобів захисту мобільних додатків, що забезпечують конфіденційність даних, безпечний доступ та керування ключами; аналіз та дослідження Zero Knowledge Architecture, що використовується для захисту мобільних додатків; розробка iOS додатку для безпечного зберігання та передачі повідомлень з використанням Zero Knowledge Architecture. Надані результати аналізу вразливостей та загроз інформаційної безпеки мобільних додатків. Побудовано модель загроз для мобільних пристроїв. Проведений аналіз методів та засобів захисту додатків, що забезпечують конфіденційність даних, безпечний доступ та керування ключами. Побудовано модель захисту для мобільних додатків. Надані результати аналізу та дослідження архітектури Zero Knowledge Architecture, з використанням якої розроблений мобільний додаток, що забезпечує безпечне зберігання та обмін записами. Практичною частиною роботи є розроблений з використанням Zero Knowledge Architecture iOS-додаток для безпечного зберігання та передачі повідомлень
Keywords: вразливість; Zero Knowledge Architecture; мобільний додаток; операційна система; обмін даними