Автоматизація процесу зведення загального рівняння поверхні другого порядку до канонічного вигляду - Бобков, М. І.; Капленко, Н. В. (ХНУРЕ, 2020)
Розглянуто автоматизацію процесу зведення загального рівняння поверхні другого порядку до канонічного вигляду Створено програмний продукт, що реалізує автоматизацію зазначеного процесу. Це забезпечує простий спосіб тиражування курсових завдань і запобігає плагіату в роботі студентів.
Keywords: поверхня другого порядку; канонічний вигляд