Вплив штучного інтелекту на створення графічного та веб-дизайну - Глибін, Д.; Табакова, І. (ХНЕУ, 2026)
Штучний інтелект (ШІ) стрімко трансформує галузь графічного та веб-дизайну, суттєво змінюючи підходи до створення візуального контенту, оптимізації робочих процесів та взаємодії з користувачем.
Keywords: вебдизайн; створення візуального контенту