Розробка вебплатформи для об’єднання товарних пропозицій від онлайн крамниць музичних інструментів - Топчій, М. А. (My University, 2024)
Об’єктом роботи є питання об’єднання та порівняння товарних пропозицій. Метою роботи є розробка вебплатформи для об’єднання товарних пропозицій від онлайн-крамниць музичних інструментів за допомоги методу вебскрейпінгу для збирання цінних даних про музичні інструменти. В процесі роботи було проаналізовано технології вебскрейпінгу на базі Node.js бібліотеки Puppeteer. Розглянуто інші бібліотеки вебскрейпінгу та досліджено можливі архітектурні рішення для втілення системи об’єднання товарних пропозицій. У результаті роботи створена комплексна програмна система для пошуку, зберігання та відображення компіляції даних від онлайн-крамниць музичних інструментів.
Keywords: вебскрейпінг; клієнт; вебплатформа; онлайн-крамниця