Секціоноване представлення глобальної схеми розподіленої бази даних - Білова, Т. Г. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є визначення загальної концепції проектування РБД з секціонованою схемою та пошук варіантів оптимального розміщення компонентів глобальної схеми даних по локальних вузлах.
Keywords: розподілена база даних; проектування РБД