Дослідження методів багатокритеріальної оптимізації в геймдев - Слободяник, О. В. (My University, 2024)
Об’єктом дослідження є методи багатокритеріальної оптимізації. Метою дослідження є створення формули реалістичної механіки витривалості, яка враховує різноманітність критеріїв і забезпечує приємний та реалістичний геймплей для різних гравців, за допомогою методів багатокритеріальної оптимізації. Методи розробки базуються на основі ігрового рушію Unity, мови програмування C# та інтегрованого середовища розробки Visual Studio.
Keywords: геймдев; багатокритеріальна оптимізація; механіка витривалості