Теоретичні аспекти економічної безпеки підприємства - Полозова, Т. В.; Кузьков, Я. В. (Громадська організація "Львівська економічна фундація", 2015)
Розглянуто одну з важливих умов підвищення ефективності й сталості підприємств за умов мінливості зовнішнього середовища - вдосконалення системи управління з урахуванням факторів забезпечення економічної безпеки.
Keywords: економічна безпека підприємства; система економічної безпеки підприємства; служба безпеки підприємства