Математичні методи в системах автоматизації - Фомін, В. І. (ХНУРЕ, 2024)
У даній статті розглядається роль та значення математичних методів у сучасних системах автоматизації. Представлено огляд основних математичних концепцій та методів, які використовуються для моделювання, оптимізації та керування в автоматизованих системах. Розглядаються приклади застосування математичних моделей у виробничих процесах, транспортних системах, та інших сферах.
Keywords: виробничий процес; транспортна система; системи автоматизації