Електронні бібліотеки та інформаційно-бібліотечні системи - Влащенко, Л. Г.; Грищенко, Т. Б.; Нікітенко, О. М. (My University, 2006)
Електронні бібліотеки та інформаційно-бібліотечні системи
Keywords: електронна бібліотека; інформаційно-бібліотечна система