Використання психоакустики в рекламі для впливу на споживача - Вовк, О. В.; Григор’єв, О. В.; Дзеніс, Є. С. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
В роботі розглядається роль психоакустики у створенні рекламних повідомлень, що впливають на емоційний стан і поведінку споживача. Аналізуються основні психоакустичні характеристики звуку та їх застосування у брендингу. Наведено приклади використання частоти, темпу та саунд-брендингу для підсилення запам'ятовуваності та довіри до брендів.
Keywords: бренд; реклама