Проєктування та розробка настільної гри «Monster Mash: Titan Trials» з елементами доповненої реальності - Герасименко, А. Ю. (My University, 2024)
Метою роботи є створення оригінал-макету настільної гри «Monster Mash: Titan Trial» з елементами доповненої реальності та розробка технології її виготовлення. Об’єктом дослідження є процес розробки складових настільної гри, елементів у доповненій реальності та музичного супроводу. Під час виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналіз завдання на кваліфікаційну роботу, виконано аналіз аналогів та аналітичний огляд літератури за темою роботи. Було обрано та обґрунтовано спосіб друку і друкарське обладнання, яке найкраще відповідає вимогам розробки настільної гри з елементами доповненої реальності. В процесі роботи було створено макети гри, визначено оптимальну колірну гаму та розроблено шрифтове оформлення всіх елементів гри, інтегровано елементи доповненої реальності та музичний супровід для підвищення інтерактивності гри. Виконано вибір та розрахунок матеріалів для виготовлення тиражу продукції. Завершальною частиною роботи стало проведення економічного обґрунтування доцільності випуску настільної гри, зокрема розрахунок собівартості та визначення ціни продукції.
Keywords: настільна гра; оригінал-макет; доповнена реальність; музичний супровід; верстка; паковання