Розробка модуля «Аналіз командних результатів турніру юних хіміків» інформаційної системи «Олімпіадний та турнірний рух» - Лементова, Є. О. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є процес «Аналіз командних результатів турніру юних хіміків», який виконується в організації «Олімпіадний та турнірний рух». Метою кваліфікаційної роботи є розробка модуля «Аналіз командних результатів турніру юних хіміків» інформаційної системи «Олімпіадний та турнірний рух». Модуль автоматизує аналіз результатів турнірів, забезпечуючи класифікацію завдань за рівнем складності та виявлення можливих упереджень в оцінюванні. У межах кваліфікаційної роботи в результаті вивчення організації побудована схема організаційної структури. Функціональна частина бізнес процесу описана за допомогою схеми функціональної структури, створеної на основі методології Integrated Definition for Function Modeling. Визначена функціональна структури модуля із застосуванням Data Flow Diagram. Розроблена вітрина даних як складова інформаційного забезпечення модуля. Для реалізації аналітичної частини обрано метод міжквартильного розмаху. Здійснено проєктування програмної складової модуля шляхом побудови діаграм класів і діаграм діяльності, а також створено графічний інтерфейс користувача.
Keywords: аналіз командних результатів; турнір юних хіміків; вітрина даних