Веб-сервіс для автоматизації інформаційних процесів спільноти мешканців одного чи кількох територіально поєднаних будинків "Житловий комплекс". Back-end - Волосніков, М. С. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – BackEnd частина веб-сервісу для житлових комплексів. Мета розробки – створення API для роботи з веб-сервісом для покращення функціонування житлових комплексів. Метод рішення – середовище розробки JetBrains Rider, фреймворк .NET, мова програмування C#, платформа Azure. У результаті розробки створено BackEnd додаток для веб-сервісу, який дозволяє полегшити отримання необхідних сервісів в житловому комплексі.
Keywords: спільнота мешканців; "Житловий комплекс"