Моделювання дрону для морських рятувальних операцій - Александров, В. О. (My University, 2024)
Мета даної роботи – автоматизація процесу порятунку людини на воді. Об'єкт розробки – система порятунку людини. Предмет розробки – дрон, який дозволяє автоматизувати систему порятунку людини. В ході виконання кваліфікаційної роботи було виконано аналіз літератури яка пов’язана з беспілотними апаратами, проведено розрахунки навантажень для побудови моделі рятувального дрона, виконано 3D моделювання та розроблено програмне забезпечення для управління дроном. Усі параметри виконано згідно наданого ТЗ.
Keywords: морський дрон; плавучисть; рятувальні операції; моделювання дрону