Контроль МОЕМС- компонентів в системах автоматизації - Стеценко, К. В. (ХНУРЕ, 2021)
На основі літературних даних і публікацій аналізується шляхи можливого забезпечення контролю МОЕМС-компонентів в системах автоматизації.
Keywords: контроль МОЕМС; системи автоматизації