Дослідження методів побудови рекомендаційної системи для онлайн-магазину електронних ігор - Байдак, В. Є. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є методи побудови рекомендаційної системи в контексті онлайн-магазину електронних ігор. Метою даної роботи є дослідження методів побудови рекомендаційної системи для онлайн-магазину електронних ігор. Методи розробки базуються на концептуальному та UML-моделюванні предметної області, використанні фреймворку ASP.NET MVC 5 та бібліотеки машинного навчання ML.NET, мові програмування C#, базах даних SQL Server, мові розмітки HTML 5 та CSS3. У результаті роботи проведено дослідження методів побудови рекомендаційної системи, спроектована схема бази даних та архітектура додатку, розроблена і апробована рекомендаційна система для онлайн-магазину електронних ігор
Keywords: електронна гра; машинне навчання; онлайн-магазин; рекомендаційна система; ASP.NET MVC 5; SQL SERVER; ML.NET; UML