Модуль обробки електроміографічних даних - Губанов, А. В.; Жемчужкіна, Т. В.; Носова, Т. В.; Носова, Я. В. (КНУ ім. Тараса Шевченка, 2015)
Використання спектрального аналізу комп'ютерних систем може поліпшити якість диференціальної діагностики і підвищити об'єктивність досліджень завдяки розрахунку кількісних показників. Система спектрального аналізу сигналу ЕМГ може застосовуватися в лабораторіях патофізіології лікувальних установ для діагностики опорно-рухової системи.
Keywords: Апарат опорно-руховий; Метод електроміографії; Аналіз спектральний