Особливості визначення ефективності інноваційної діяльності - Подрез-Ряполова, І. В. (Право, 2021)
Розглянуті питання визначення ефективності інноваційної діяльності. Встановлено, що ефективність є складною категорією економічної науки та одним з основних показників діяльності суб’єктів господарювання. Визначена доцільність нормативної регламентації загальних показників (критеріїв) ефективності інноваційної діяльності. // The issues of determining the effectiveness of innovation activity are considered. It has been established that efficiency is a complex category of economic science and one of the main indicators of business entities. The expediency of normative regulation of general indicators (criteria) of the effectiveness of innovation activity is determined.
Keywords: інноваційна діяльність; інноваційна політика; коефіцієнт інноваційної ефективності; суб’єкти інноваційної діяльності; innovative activity; innovation policy; innovative efficiency coefficient; subjects of innovation activity