Оптимізація логістичних процесів засобами інтелектуальної маршрутизації - Пітонов, А. І. (My University, 2025)
У результаті виконання роботи було досліджено актуальність теми побудови системи доставки із використанням методів інтелектуальної маршрутизації, особливо в умовах воєнного часу в Україні, коли питання логістики набувають особливої ваги. Було проведено аналіз предметної області та сучасних підходів до оптимізації маршрутів та прогнозування часу доставки. Проаналізовано сучасні алгоритми машинного навчання які демонструють високу точність у задачах пов’язаних з логістичними процесами.
Keywords: доставка «останньої милі»; прогнозування часу доставки; задача маршрутизації транспорту; інтелектуальна маршрутизація; оптимізація логістики