Комп'ютерне зорове сприйняття - Остапенко, І. В. (ХНУРЕ, 2023)
У даній статті були розглянуті що таке комп’ютерний зір, його типові задачі, системні методи та галузі застосування. У результаті були виявлені основні тенденції розвитку комп'ютерного зору.
Keywords: типові задачі; комп’ютерний зір; обробка зображень; аналіз зображень; системні методи