Смартфон – засіб для створення та демонстрації мультмедійних проектів - Романенко, А.; Григорʼєв, О. (ХНЕУ, 2025)
Мультимедіа оточує сучасну людину всюди – через різноманітні засоби людина спілкується з віртуальними світами, вплив яких з кожним днем стає дедалі істотним.
Keywords: віртуальний світ; мультимедіа