Дослідження способів ефективного представлення логічних функцій у комп’ютерних програмах - Нечепоренко, С. А.; Панфьорова, І. Ю. (ФОП Петров В.В., 2022)
Необхідність створення ефективних засобів обробки і передачі інформації базується на різних інформаційних технологіях, однією з яких є можливість представлення на комп'ютерах різних моделей, що являються за своєю природою скінченними структурами. В роботі розглядаються і аналізуються моделі, які реалізують логічні (булеві) функції, що є найбільш простим і в той же час найважливішим класом функцій, використовуваним для опису роботи електронно-обчислювальних машин, кінцевих автоматів, обчислювальних систем
Keywords: представлення логічних функцій