Web-сайти органів місцевого самоврядування як складова впровадження е-урядування в Україні - Тітов, С. В.; Тітова, О. В. (Харківська державна академія культури, 2013)
Розглядаються сучасний стан та перспективи розвитку web-сайтів органів місцевого самоврядування України. The modern state and development prospects of the web-sites of local self-government in Ukraine are under consideration.
Keywords: Web-сайт; Web-site; information services; інформаційні послуги; інформаційні ресурси; e-government; information resources