Дослідження методів обробки даних у високонавантажених системах - Свиридова, В. В. (My University, 2024)
Об'єктом дослідження даної роботи є різноманітні методи та стратегії обробки даних, зокрема в контексті високонавантажених систем. Дослідження охоплює аналіз та порівняння передових методів утилізації середовищ виконання з підтримкою паралелізму, зокрема методу асинхронного та реактивного програмування. Основною метою є визначення оптимального підходу для обробки великих обсягів даних в системах високого навантаження, зокрема в контексті систем пошуку інформації. Метод рішення передбачає вивчення та оцінку інших підходів, зокрема тих, що входять до галузі Big Data, таких як MapReduce, Apache Spark, та Apache Cassandra. Визначення переваг та недоліків цих методів допоможе здійснити збалансований вибір оптимального інструментарію для реалізації системи обробки даних у високонавантажених умовах.
Keywords: високонавантажена система; метод утилізації; асинхронне програмування; реактивне програмування