Дослідження методів оптимізації логістики вантажів в умовах воєнного стану - Ясько, О. С. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження є процеси транспортної логістики. АГЕНТНЕ Метою дослідження є методи та засоби моделювання логістичних процесів перевезення цивільних вантажів. Використано методи агентного імітаційного моделювання. Проведено аналіз особливостей моделювання процесів транспортування цивільних вантажів. Розроблено агентну імітаційну модель транспортування цивільних вантажів. Описані механізми моделювання логістичних процесів. Проведені експериментальні дослідження. У результаті дослідження здійснена програмна реалізація системи для моделювання логістичних процесів перевезення цивільних вантажів з метою підвищення якості прийняття рішень щодо управління транспортною логістикою
Keywords: логістика; цивільний вантаж; вантажівка; імітаційне моделювання