Ігровий програмний застосунок у жанрі 2d Action-Adventure з елементами RPG - Кайданюк, Г. С. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – ігровий програмний застосунок у жанрі 2d Action Adventure з елементами RPG. Мета розробки – ігровий дизайн та створення ігрового програмного застосунку. Метод рішення – середовище розробки Unreal Engine 5, мови програмування C++ та технологія візуального програмування Blueprints. У результаті розробки створено ігровий програмний застосунок у жанрі 2d Action-Adventure з елементами RPG.
Keywords: двовимірна гра; ігровий програмний застосунок; ігрова індустрія