Стопа до протеза на куксу за Пироговим - Красюк, Г. В.; Семенець, В. В.; Невлюдов, І. Ш.; Молчанов, В. В.; Мікоткіна, Т. А.; Харченко, В. М.; Чернов, Є. І.; Ватолінський, Л. Є. (НДІПСЗН, ХДТУРЕ, 2002)
Винахід відноситься до медичної техніки, а саме до протезування та протезобудування нижніх кінцівок
Keywords: медична техніка; протезування