Матеріалознавство та конструкційні матеріали - Афанасьєва, О. В. (ХНУРЕ, 2016)
У навчальному посібнику викладено закономірності формування структури матеріалів; показано взаємозв'язок комплексу фізико-механічних властивостей матеріалів зі структурою; обґрунтовано забезпечення міцності, надійності та довговічності деталей завдяки раціональному вибору матеріалів з урахуванням умов експлуатації.
Keywords: структура матеріалів