Концептуальна модель діагностики інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства у конкурентному просторі - Полозова, Т. В. (Publishing house «BREEZE», 2014)
запропонована концептуальна модель діагностики інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства у конкурентному просторі відображає основні етапи та їх послідовність при здійсненні даного процесу, містить попередню експрес-діагностику та безпосередньо процес просторової та часової діагностики І-ІСП.
Keywords: інноваційно-інвестиційна спроможність підприємства; концептуальна модель діагностики; конкурентоспроможність підприємств; діагностика інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства