Магнітна стереотаксична система - Аврунін, О. Г.; Семенець, В. В. (My University, 2006)
Зонд, що містить робочий кінець, пружинне кільце, ручку, який відрізняється тим, що на пружинному кільці є виступи.
Keywords: стереотаксис; зонд; магнітна система