Управління підприємством в умовах ринку : теоретичні та практичні аспекти - Соколова, Л. В.; Верясова, Г. М.; Соколов, О. Є.; Шальопа, А. С.; Васильченко, О. О.; Чічкань, О. В. (ТОВ «Компанія СМІТ», 2012)
У монографії розглянуто проблеми управління діяльністю промислових підприємств на сучасному етапі розвитку економіки, концептуальні основи створення теоретико- методологічної бази для пізнання основ процесу управління підприємством, які створюють необхідні умови для всебічного вивчення, аналізу та оцінки ефективності функціональних сфер діяльності підприємства, що дозволяє розробити необхідний інструментарій ефективного управління. Особливу увагу приділено питанням використання сучасних методів і моделей забезпечення ефективної діяльності та конкурентоспроможності промислових підприємств. Матеріал, що викладається, базується на прогресивних теоріях менеджменту, вітчизняному та зарубіжному досвіді управління підприємством в умовах нестабільного бізнес- середовища.
Для наукових співробітників, підприємців, аспірантів, студентів та слухачів вищих навчальних закладів, а також усіх, хто займається або цікавиться проблемами управління діяльністю підприємства та можливими шляхами їх вирішення.
Keywords: ринок; конкурентоспроможність підприємства; вартісна оцінка підприємства; ситуаційне управління