Моделі та методи автоматизації проектування технологічного обладнання для виробів з пластмас - Невлюдов, І. Ш.; Андрусевич, А. О.; Олександров, Ю. М.; Сотник, С. В.; Невлюдова, В. В. (НАУ, 2018)
У монографії розглядаються питання розробки моделей, методів автоматизації технологічного оснащення для виготовлення радіоелектронних виробів з пластмаси. Проведено аналіз існуючих математичних моделей, що описують структурні і параметричні характеристики технологічного оснащення, який показав, що ці моделі та методи не в повній мірі враховують весь комплекс параметрів, які є визначальними при розробці керуючих програм верстатів з числовим програмним управлінням для виготовлення оснащення. Монографія може бути корисною для фахівців промисловості, наукових співробітників, а також аспірантів, магістрантів і студентів ВНЗ, які навчаються за спеціальностями, пов’язаними з проектними роботами.
Keywords: технологічне обладнання; радіоелектронні вироби; пластмасові вироби