Розробка проєкту фотокниги та технологічного процесу її виготовлення - Сухаров, І. С. (My University, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи – розробка проєкту фотокниги та технології її виготовлення. Об'єкт дослідження – технологічний процес виготовлення фотокниг з використанням цифрового друку. Предмет дослідження – технологічні та проєктні аспекти розробки й виготовлення фотокниги, включаючи підготовку оригінал-макету, вибір програмного забезпечення та поліграфічного обладнання, обробку фотографій, підбір матеріалів. Кваліфікаційна робота містить опис технологічного процесу розробки фотокниги до дня народження дівчинки. В роботі розроблено структуру видання та оригінал-макет; обґрунтовано вибір поліграфічного обладнання, програмного забезпечення; розраховано кількість необхідних поліграфічних матеріалів. Детально розглянуто процес підготовки та обробки фотографій з використанням спеціалізованого програмного забезпечення та засобів автоматизації. Також виконано економічне обґрунтування роботи, розраховано собівартість розробки проєкту фотокниги
Keywords: фотокнига; оригінал-макет; обробка фотографій; цифровий друк; друкарське обладнання