Розробка автономного он-лайн інструменту для створення та редагування електронних видань - Снурников, Г. О. (My University, 2025)
Робота присвячена розробці автономного онлайн-інструменту для створення, конвертації та редагування електронних видань. Метою дослідження є аналіз сучасних технологій та методик, які дозволяють створити веб-сервіс з можливістю завантаження PDF-документів, автоматичної їх конвертації в структурований Markdown і подальшим формуванням адаптивного HTML контенту з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом для користувача. У роботі детально описані етапи створення автономного інструменту, включаючи аналіз аналогів, визначення логіки взаємодії, проектування дизайну, вибір стеку технологій та архітектуру мікросервісів. Особливу увагу приділено опису механізмів збереження формату та структури вихідних документів, методам їх перетворення, а також впровадженню системи авторизації та управління контентом. Результатом роботи став повноцінний автономний веб-інструмент, який забезпечує високий рівень кастомізації, адаптивності та безпеки, а також спрощує процес редагування та створення електронних публікацій для широкого кола користувачів.
Keywords: редагування електронних видань; адаптивний HTML контент; створення електронних видань