Розробка модулів сервісу пошуку зображень у мережі Інтернет - Бартновський, А. Д. (My University, 2019)
Метою атестаційної роботи є є проведення аналізу алгоритмів пошуку зображень в мережі інтернет та побудова программного забезпечення для цього. У ході виконання атестаційної роботи було визначенно оптимальний алгоритм та його характеристик та побудовано программне забезпечення для пошуку зображень.
Development of Modules for Image Search Service in Internet
Keywords: зображення; хеш функції; пошук зображень у мережі Інтернет