Роль і місце творчості Г. С. Сковороди в сучасній творчості - Георгієва, Я. В. (ХНУРЕ, 2022)
Розглянута актуальність збереження спадщини Григорія Савича Сковороди, вплив творчості на сучасний світ. Описана власна думка щодо ролі філософії поета сьогодні.
Keywords: Григорій Сковорода; філософія Сковороди; символ; духовній процес