Математична модель розробки інноваційної логістичної стратегії на прикладі ТОВ «Нова Пошта» - Деменчук, В. Д. (My University, 2025)
Мета дослідження – теоретичне обґрунтування та розробка моделі інноваційної логістичної стратегії, що враховує актуальні виклики та можливості ринку. Розглянуто теоретичні аспекти розробки інноваційної логістичної стратегії. Розкрито сутність логістичної стратегії та її місце у системі управління підприємством. Наведено класифікацію інноваційних логістичних стратегій. Проаналізовано основні напрями інновацій у логістиці. Розглянуто загальну характеристика діяльності ТОВ «Нова Пошта». Проаналізовано економічні показники діяльності ТОВ «Нова Пошта». Визначено інновації в логістичній діяльності ТОВ «Нова Пошта». Запропоновано модель розробки інноваційної логістичної стратегії ТОВ «Нова Пошта». Здійснено оцінку економічної ефективності розробки інноваційної логістичної стратегії ТОВ «Нова Пошта». Наведено структурно-логічну схему результатів дослідження.
Keywords: логістична стратегія; логістичні послуги; економічна ефективність