Договірні відносини в мережі інтернет - Макарова, Д. Д.; Єфремова, К. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Наукова робота присвячена дослідженню проблем, що виникають при реалізації договірних відносин в мережі інтернет. Це важливий феномен в сучасному світі, тому науковці приділяють особливу увагу ролі та місця Інтернету в правовому аспекті. Дослідивши чинне законодавство та наукові роботи ми прийшли певних випадків. // Scientific work is devoted to the study of problems that arise in the implementation of contractual relations on the Internet. This is an important phenomenon in the modern world, so scientists pay special attention to the role and place of the Internet in the legal aspect. We came to certain conclusions when we analyzed the current legislation and researched the work of scientists.
Keywords: відносини в мережі інтернет; чинне законодавство; електронна комерція; інтернет-магазин; relationships on the Internet; current legislation; e-commerce; online store