Розробка веб-додатку для збереження інформації про музичні групи та їхні треки - Нікулін, О. І. (My University, 2023)
У цій роботі створений застосунок є музичною платформою, де користувачі можуть створювати та управляти інформацією про гурти та їх треки. Основні можливості включають додавання нових гуртів, вказання інформації про гурт (назва, дата заснування, місцезнаходження, тощо) та додавання треків до кожного гурту. Застосунок також надає можливість сортування, пагінації та видалення треків через відповідні таблиці та модальні вікна. Взаємо дія з сервером відбувається за допомогою Apollo Client та GraphQL-запитів. Застосунок використовує Firebase для зберігання зображень гуртів. Реалізована також можливість видалення треків гурту через відповідне модальне вікно з підтвердженням.
Keywords: модальне вікно; гурт; трек; музична платформа